Zară clatite cu boabe de vanilie-sirop de boabe este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 426 calorii. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ulei vegetal, zahăr pentru cofetari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Clătite cu lapte de afine și sirop de cremă de vanilie, Clătite cu zară de zmeură de afine și sirop de cremă de vanilie, și Clătite cu Pecan cu unt cu piersici și sirop de Bourbon de vanilie (luni fără carne) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți siropul și ambele jumătăți de fasole de vanilie într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Chiar înainte ca amestecul să se fierbe, se scoate de pe foc, se amestecă fructele de pădure și se lasă deoparte cel puțin 30 de minute pentru a lăsa aromele să se contopească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți fasolea de vanilie înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3
Faceți clătitele: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Bateti Faina, Faina de porumb, zahăr granulat, praf de copt, sare și nucșoară în castron mare. Într-un castron separat, amestecați laptele de unt, ouăle și uleiul. Se amestecă ingredientele umede în uscat până se amestecă. Lăsarea câtorva bucăți va duce la clătite mai pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
1 1/3 Cană Melasă
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau o tavă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați suficient ulei pentru a-l unge ușor și lăsați un film pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lucrând în loturi, puneți aluatul, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, în tigaie. Gătiti până când clătitele se rumenesc pe fund și bulele încep să se formeze deasupra, aproximativ 3 minute, apoi răsturnați și continuați să gătiți încă 2 minute. Repetați cu aluatul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Puneți clătitele terminate pe o tavă de foi și lăsați să stea la cuptor pentru a rămâne cald pe măsură ce terminați.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se servește acoperit cu siropul de fructe de pădure, untul și zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie