Clatite de ghimbir cu sos de lamaie este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 310 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul original, zahărul, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Clătite De Ghimbir Cu Topping De Brânză Cremă De Lămâie, Clătite de Scallion cu sos de scufundare cu ghimbir, și Clătite mărunțite de morcov-ghimbir cu sos asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți toate ingredientele sosului la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu-mare sau grătarul electric la 177°; ungeți cu spray de gătit, ulei vegetal sau scurtare. (Suprafața este gata atunci când câteva picături de apă stropite pe ea dans și dispar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei Vegetal
Scurtarea
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Într-un castron mediu, bateți amestecul Bisquick, laptele, melasa, ghimbirul, scorțișoara, cuișoarele și 1 ou cu biciul de sârmă sau bătătorul de mână până se omogenizează bine. Pentru fiecare clătită, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Scorțișoară
Melasă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
Bol
4
Gatiti pana cand bulele se sparg la suprafata. Rândul său,; gatiti alte părți 1 minut. Completați fiecare porție de clătite cu cub de cremă de brânză și sos.