Clatite de Catifea rosie cu Topping de crema de branza
Clatite de Catifea rosie cu Topping de crema de branza este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 14 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1592 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, lipiți culoarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Clătite din catifea roșie cu Topping de brânză cremă dulce, Clătite de catifea roșie cu glazură de brânză cremă, și Clătite De Ghimbir Cu Topping De Brânză Cremă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul și 3 linguri de lapte cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în 2 căni de zahăr pudră, câte 1 cană, la viteză mică, până când toppingul este neted. Acoperi; pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru clătite, cu excepția zahărului pudră, cu un tel de sârmă până se omogenizează bine.
Încălziți plita sau tigaia la foc mediu-mare (375 buc.f). (Pentru a testa griddle, se presara cu cateva picaturi de apa. Dacă bulele sar în jur, căldura este potrivită.)
Periați cu ulei vegetal dacă este necesar sau pulverizați cu spray de gătit înainte de încălzire.
Pentru fiecare clătită, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand se formeaza bule deasupra si marginile sunt uscate. Întoarceți; gătiți cealaltă parte până se rumenesc.
Lingură cremă de brânză topping în pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Tăiați colțul mic al sacului; strângeți punga pentru a stropi topping peste clătite.
Se presară cu zahăr pudră.