Clatite De Cartofi Cu Ceapa

Ceapa cartofi clatite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 107 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clatite de cartofi dulci, ceapa si cimbru, Clatite de cartofi cu gem de ceapa de mere si crema de hrean Fraiche, și Clătite de cartofi Cecylia Roznowska umplute cu slănină, ciuperci și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, așezați ouăle, ceapa, făina, sarea, piperul, praful de copt și 1/2 cană de cartofi. Acoperiți și procesați la înălțime până la netezire.
Adăugați pătrunjelul și cartofii rămași; acoperiți și pulsați de 2-4 ori până când cartofii sunt tocați.
Se toarnă 1 până la 2 linguri de ulei pe o tavă fierbinte sau o tigaie.
Se toarnă aluat de 1/3 cupfuls pe tavă; aplatiza ușor la un 4-in. la 5-in. diametru. Gatiti la foc mediu pana devine auriu pe ambele parti.
Adăugați ulei după cum este necesar până când toate clătitele sunt fierte.