Clatite de capsuni cu sirop de Mamma Callie
Clătitele cu căpșuni cu siropul mamei Callie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 351 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clatite de Pecan cu lapte cu sirop de Mamma Callie, Clătite cu lapte de căpșuni cu sirop de Nutella, și Clătite de căpșuni cu sirop de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 3/4 cană de apă, zahărul brun și sarea într-o cratiță medie la foc mediu. Aduceți amestecul la foc mic și amestecați până când zahărul se dizolvă.
Lăsați să fiarbă timp de 25 până la 30 de minute, amestecând ocazional.
Se lasă să se răcească înainte de servire.
Faceți clătitele: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Bateți făina, zahărul granulat, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare.
Adăugați Zara, ouăle și untul topit răcit într-un al doilea bol și amestecați pentru a combina.
Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și adăugați amestecul umed. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc până se combină. Nu se amestecă peste sau vei termina cu clatite dure și chewy!
Încălziți o tavă electrică mare sau o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați câteva picături de ulei vegetal și un pat de unt. Odată ce untul se topește, ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat pe tavă pentru fiecare clătită.
Puneți o mână mică de căpșuni feliate deasupra clătitelor. Gatiti pana cand bulele incep sa izbucneasca la suprafata, aproximativ 3 minute, apoi flip si gatiti pana cand a doua parte este un maro auriu frumos, aproximativ 2 minute. Repetați cu aluatul rămas; puneți clătitele finite pe o tavă de foi și păstrați-le calde la cuptor pe măsură ce terminați.
Aranjați clătitele pe farfurii individuale și serviți cu siropul.
Fotografie de Jacob Snavely