Clatite Clasice De Cartofi

Clatite Clasice De Cartofi
Clătitele clasice de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 169 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul vegetal, untul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Clatite Clasice, Clătite Clasice Cu Lapte Bătut, și Cotlet De Cartofi (Clătite De Cartofi Indieni Umplute Cu Carne).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați 2 foi de copt antiaderente în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Folosind răzătoarea de cutie sau robotul de bucătărie echipat cu disc de grătar, radeți grosier ceapa și puneți-o într-o strecurătoare așezată în chiuvetă. Se rade grosolan cartofii, se adaugă la strecurătoare și se lasă deoparte să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Într-un castron mare de amestecare, bateți ușor ouăle, apoi amestecați în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Apăsați cartofii și ceapa pentru a extrage cât mai mult lichid posibil, apoi adăugați la amestecul de ouă/făină. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Folosind lingura de lemn sau mâinile, amestecați bine, dar nu suprasolicitați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
În tigaia cu fund greu, de 12 inci, la foc moderat, încălziți 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt până când este fierbinte, dar nu fumează. Aruncați 4 porții de 1/4 cană de amestec de cartofi în tigaie și aplatizați cu spatulă pentru a forma patru clătite de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se prăjește până când fundul devine maro auriu, 4 până la 5 minute, apoi se răstoarnă și se prăjește până se rumenesc și se crocant, încă 4 până la 5 minute.
8
Se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; condimentează imediat cu sare și piper. Păstrați cald pe foile de copt în cuptor în timp ce faceți clătite rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Folosind prosoape de hârtie, ștergeți cu atenție tava.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt și prăjiți încă 4 clătite. Repetați cu aluatul rămas, ștergând tigaia și adăugând 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt înainte de fiecare lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Serviți clătitele fierbinți cu sos de mere și/sau smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista