Clatite

Clatite
Clatite este un fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 23 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 218 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, amestecați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 19%. Rețete similare includ Clătitele mele fără gluten (și clătite lipicioase cu budincă de caramel!), Clătite cu iaurt grecesc din grâu integral quinoa {cele mai sănătoase clătite pe care le-am făcut vreodată}, și Clătite de mare chiliene sau Bindaetteok (clătite coreene de fasole mung).

Instrucțiuni

1
Încălziți plita sau tigaia la foc mediu-mare sau plita electrică la 375 buc.f; ungeți cu spray de gătit, ulei vegetal sau scurtare. (Suprafața este gata atunci când câteva picături de apă stropite pe ea dans și dispar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei VegetalUlei Vegetal
ScurtareaScurtarea
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă toate ingredientele până se amestecă.
3
Se toarnă cu puțin mai puțin de 1/4 cană pe plita fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Gatiti pana cand marginile sunt uscate. Întoarceți; gatiti pana devin aurii. Notă: Dacă vă plac clătitele subțiri, folosiți 1 1/2 căni de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista