Clasic Steak House Frecat Filet Mignon

Clasic Steak House Frecat Filet Mignon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați filetul mignon frecat de Steak House Classic. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 175 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați muștar, pudră de usturoi, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Porcini frecat Filet Mignon cu balsamic în vârstă, Filet Mignon, și Filet Mignon.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați boabele de piper și rozmarinul într-o râșniță de condimente sau cafea; pulsează până când ardeiul este măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
RozmarinRozmarin
CafeaCafea
PiperPiper
3
Combinați amestecul de piper, muștarul uscat, sarea și praful de usturoi; frecați uniform pe ambele părți ale fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Pudră De MuștarPudră De Muștar
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați fripturile pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista