Clasic Pear Crisp
Classic Pear Crisp este un desert care servește 6. Pentru 1,19 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 482 de calorii, 6 g de proteine și 18 g de grăsimi. Această rețetă este pe placul a 134 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați fulgi de ovăz, făină, înghețată de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pear Crisp, Pear Crisp și Perfect Pear Crisp.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tavă de 2 litri sau o tavă pătrată de copt de 9 inci.
Într-un castron mediu, amestecați ovăzul, zahărul brun, 1/2 cană de făină, 1 linguriță de ghimbir cristalizat și scorțișoara. Se amestecă untul până când amestecul devine sfărâmicios cu cocoloașe de mărimea unui bob de mazăre. Pus deoparte.
Într-un castron separat, amestecați zahărul alb, 2 linguri de făină și 2 lingurițe de ghimbir cristalizat.
Adăugați perele tăiate felii și amestecați pentru a omogeniza.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Se unge cu topping de ovăz.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până când perele sunt moi și topping-ul este maro auriu. Se raceste usor inainte de a se servi cu inghetata de vanilie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crocante în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Cipriani Prosecco. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![Cipriani Prosecco]()
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă de piersici albă și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry's Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din lume. O modalitate grozavă de a începe orice petrecere sau de a avea cu Brunch de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.