Clasic Aioli

Aioli clasici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție conține 17 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic, și Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, ou vârtej, suc de lămâie, usturoi după gust și 1/4 linguriță sare până se omogenizează bine.
Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei de măsline într-un flux subțire și constant până când totul este încorporat.
Adăugați mai multă sare după gust.
Aioli rapide: omiteți oul și uleiul și folosiți în schimb 1 cană de maioneză cumpărată. Rotiți maioneza cu suc de lămâie, usturoi și sare până se omogenizează. Face aproximativ 1 cană.