Clafoutis De Fructe La Grătar
Nevoie de un lacto ovo desert vegetarian? Clafoutis cu fructe la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 228 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă este plăcută de 11 mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Clafoutis De Fructe La Grătar, Fructe La Grătar, și Fructe La Grătar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: demaror de Coș, brichete de cărbune naturale și grătar pentru fierbător
Umpleți 1 starter de coș mare cu brichete de cărbune și lumină. Odată ce cărbunii sunt de culoare albă cenușie, transferați pe un grătar de ceainic și răspândiți uniform. Setați grătarul peste cărbuni.
Periați ușor toate părțile fructelor cu ulei și grătiți timp de 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Scoateți de pe grătar pe o placă de tăiere și tăiați-o în bucăți de 1/2 inch. Ungeți ușor fundul și părțile laterale ale cuptorului olandez și întindeți fructele uniform pe fund.
Într-un castron mediu de amestecare, amestecați ouăle și zahărul până se spumează și se luminează la culoare, 2 până la 3 minute.
Adăugați făina și amestecați doar pentru a combina.
Adăugați laptele și vanilia și bateți.
Se toarnă aluatul peste fructe și se acoperă cu capacul. Puneți cu grijă 22 până la 23 de cărbuni pe capac și lăsați doar 18 până la 19 cărbuni sub grătar. Dacă aveți mai mulți cărbuni decât acesta, scoateți-i de pe grătar sau împingeți-i până la margini, astfel încât să nu fie direct sub cuptorul olandez. Setați cuptorul olandez pe grătar, la 2 inci deasupra și direct peste cărbuni. Gatiti timp de 20 pana la 25 de minute sau pana cand blatul se rumeneste si un cutit introdus in mijloc iese curat. Lăsați clafoutis să se răcească timp de 30 de minute înainte de a scoate din cuptorul olandez pe o farfurie de servire. Feliați și serviți..
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Clafoutis. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.