Cizmarul de piersici și mure al mamei Daisy

Cizmarul de piersici și mure al mamei Daisy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Cizmarul de piersici și mure al mamei Daisy. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 733 calorii. Pentru $2.75 pe portie, veți obține un desert care servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piersici, ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Rețete similare sunt Cizmarul de piersici și mure al mamei Daisy, BlackBerry Peach Cobbler, și Peach Blackberry Cobbler.

Instrucțiuni

1
Pentru a face toppingul de biscuiți, într-un castron mare, amestecați făina, făina de porumb, 1/4 cană de zahăr, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Tăiați untul și scurtați până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Folosind o furculiță, amestecați laptele și oul doar pentru a combina (nu amestecați prea mult). Puneți deoparte în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Pentru a face umplutura de piersici, Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Ungeți cu generozitate un vas de copt de 7 km 11 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Încălziți piersicile, zahărul brun, sucul de lămâie, amidonul de porumb, scorțișoara și vârful de sare într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Aduceți piersicile la fiert, amestecând frecvent. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând, până când sosul se îngroașă și piersicile s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și murele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
6
Transferați umplutura în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Folosiți o lingură pentru a scoate aproximativ 2 linguri de aluat și folosiți o altă lingură pentru a așeza aluatul deasupra amestecului de fructe. Continuați cu aluatul rămas, acoperind uniform fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
8
Presărați blaturile biscuiților cu restul de 2 linguri de zahăr granulat și coaceți timp de 25 până la 30 de minute, sau până când biscuiții se rumenesc și umplutura este bulboasă și groasă în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Se răcește timp de 10 minute, apoi se servește cald cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
10
Dacă folosiți mure congelate, nu le dezghețați și aruncați-le cu 2 linguri de făină înainte de a le combina cu piersicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
11
From Down Home with the Neelys de Patrick și Gina Neely Copyright (C) 2009 de Patrick și Gina Neely publicat de Knopf.Patrick și Gina Neely sunt proprietarii Neely ' s Bar-B-Que din Memphis și gazde ale mai multor emisiuni Food Network, inclusiv seria Down Home with the neelys, unul dintre cele mai bine cotate programe care au debutat pe popularul Food Network. Iubitele de liceu care s-au împăcat la reuniunea lor de zece ani, sunt căsătoriți din 199
12
Locuiesc în Memphis cu cele două fiice ale lor.Paula Disbrowe a colaborat cu Susan Spicer La Crescent City Cooking și este autoarea Cowgirl Cuisine.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista