Rețeta Slow-Cooker Peach Cobbler este gata în aproximativ 3 ore și 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. Acest desert are 137 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de zahăr, amestec original, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aragaz Lent Peach Cobbler, Aragaz Lent Peach Cobbler, și Aragaz Lent Peach Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 6 litri cu spray de gătit. Într-un castron mare, aruncați ușor piersicile și 1/4 cană de zahăr. Transformă-te în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
2
Într-un castron mediu, bateți ușor amestecul Bisquick, zahărul și laptele cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se toarnă peste piersici în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Capac; gatiti la foc mic 3 ore sau pana cand cizmarul este setat in centru.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.