Cizmar de nucă de cocos-piersic cu înghețată Bourbon-Pecan

Cizmar de nucă de cocos-piersic cu înghețată Bourbon-Pecan
Coconut-piersic Cizmar cu Bourbon-Pecan inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 333 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de copt, bourbon, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Înghețată Peach Cobbler cu sos Bourbon-Caramel, Bourbon Peach Cizmar, și Bourbon Peach Cizmar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti înghețata, combinați înghețata de vanilie, pecanele tocate și bourbonul într-un bol; acoperiți și congelați amestecul timp de cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 2 căni de făină, 3 linguri de zahăr granulat, praf de copt și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie; puls de 2 ori sau până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați nucă de cocos și unt; puls de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
5
Combinați laptele și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
6
Scoateți 1 lingură de amestec de lapte; deoparte. Cu procesorul pornit, turnați încet amestecul de lapte rămas prin jgheabul alimentar; puls de 5 ori sau doar până la amestec. Apăsați ușor amestecul într-un pătrat de 6 inci pe folie de plastic grea; acoperiți cu folie de plastic suplimentară. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 14 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Pentru a pregăti umplutura, combinați piersici decojite feliate, zahăr brun, 6 linguri făină, nucșoară și strop de sare într-un castron mare; lingură într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Zahăr BrunZahăr Brun
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
10
Scoateți o foaie de folie de plastic din aluat; așezați aluatul pe amestecul de piersici, apăsând pe marginea vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
11
Îndepărtați foaia rămasă de folie de plastic; ungeți aluatul cu amestec de lapte rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Tăiați 6 fante (2 inci) în aluat și presărați cu 1 lingură de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
AluatAluat
13
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lăsați să stea 30 de minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
15
Se servește cu înghețată bourbon-pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Nuci PecanNuci Pecan

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiVară
Revista