Cizmar de nucă de cocos-piersic cu înghețată Bourbon-Pecan
Coconut-piersic Cizmar cu Bourbon-Pecan inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 333 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de copt, bourbon, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Înghețată Peach Cobbler cu sos Bourbon-Caramel, Bourbon Peach Cizmar, și Bourbon Peach Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti înghețata, combinați înghețata de vanilie, pecanele tocate și bourbonul într-un bol; acoperiți și congelați amestecul timp de cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Bucăți De Pecan
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați 2 căni de făină, 3 linguri de zahăr granulat, praf de copt și 1/4 linguriță de sare într-un robot de bucătărie; puls de 2 ori sau până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Adăugați nucă de cocos și unt; puls de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Unt
5
Combinați laptele și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Lapte
6
Scoateți 1 lingură de amestec de lapte; deoparte. Cu procesorul pornit, turnați încet amestecul de lapte rămas prin jgheabul alimentar; puls de 5 ori sau doar până la amestec. Apăsați ușor amestecul într-un pătrat de 6 inci pe folie de plastic grea; acoperiți cu folie de plastic suplimentară. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
7
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 14 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Pentru a pregăti umplutura, combinați piersici decojite feliate, zahăr brun, 6 linguri făină, nucșoară și strop de sare într-un castron mare; lingură într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Zahăr Brun
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
10
Scoateți o foaie de folie de plastic din aluat; așezați aluatul pe amestecul de piersici, apăsând pe marginea vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
11
Îndepărtați foaia rămasă de folie de plastic; ungeți aluatul cu amestec de lapte rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lapte
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
12
Tăiați 6 fante (2 inci) în aluat și presărați cu 1 lingură de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Aluat
13
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Lăsați să stea 30 de minute pe un suport de sârmă.
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.