Cizmar de fructe de padure cu gătit lent
Dacă aveți aproximativ 4 ore și 40 de minute de petrecut în bucătărie, Slow Cooker Berry Cobbler ar putea fi o rețetă lacto ovovegetariană extraordinară de încercat. Acest desert are 450 de calorii , 4 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,89 USD per porție. 5 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de smântână, amidon de porumb, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 37% . Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Berry Cobbler , Blackberry Cobbler și Blackberry Pie Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru umplutură: ungeți cu unt părțile laterale și de jos ale insertului unui aragaz lentă de 6 litri.
Amestecați amidonul de porumb, sucul de lămâie și 2 linguri de apă într-un castron mic.
Adăugați amestecul în insert, adăugați fructele de pădure și zahărul granulat și amestecați.
Se amestecă într-un castron mare făina, 2 linguri de zahăr granulat, praful de copt și sarea.
Adăugați untul și frecați amestecul împreună cu degetele, astfel încât să formeze o masă grosieră cu niște cocoloașe de mărimea unui bob de mazăre.
Adăugați laptele și amestecați cu o lingură de lemn pentru a forma un aluat umed.
Puneți linguri de aluat deasupra amestecului de fructe de pădure.
Combinați restul de 1 lingură de zahăr granulat și scorțișoară și presărați peste aluat. Acoperiți aragazul lent și lăsați-l la maxim timp de 3 până la 4 ore. Cizmașul trebuie să fie clocotitor, iar biscuiții trebuie să fie gătiți.
Lăsați să se odihnească 20 de minute înainte de servire.
Pentru toppingul cu smântână: Între timp, combinați smântâna groasă, smântâna și zahărul de cofetă într-un castron mediu și bateți cu un amestec electric până când amestecul formează vârfuri medii.
Turnați cizmarul în boluri și acoperiți cu toppingul de smântână.