Cizmar De Caise Proaspete
Proaspete caise Cizmar ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 202 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de Toțiretete. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de caise, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jiffy Peach Cobbler – un cizmar puteți face oricând, fie cu piersici proaspete sau magazin cumparat, Cizmar De Caise, și Cizmar De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Aduceți apă, 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb, scorțișoară și nucșoară la fiert; amestecați până se îngroașă, aproximativ 1 minute. Reduceți căldura la mediu și adăugați caise și 1 lingură de unt. Se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inci.
Combinați făina, 1/4 cană de zahăr, praful de copt și sarea într-un bol mare.
Tăiați 7 linguri de unt în amestec de făină până când amestecul seamănă cu o firimitură grosieră. Amestecați laptele în firimituri până când toppingul este doar umezit. Lingură topping peste amestec de caise.
Presărați restul de 2 linguri de zahăr peste topping.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica fină de fructe Riesling și un indiciu de bază de minerale din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales atunci când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.