Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci
Ciuperca Portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci este un fără gluten felul principal. Pentru $7.72 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 726 calorii, 31g de proteine, și 58G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, smântână, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 17414 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ciuperci Portobello într-un sos cremos de ciuperci, Ou pocat și șuncă afumată peste capacele de ciuperci Portobello, și Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile porcini uscate în apă fierbinte timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Ungeți ciupercile portobello cu uleiul, condimentați cu sare și piper, coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ 10-30 de minute, cu partea branhială în sus și lăsați-le deoparte să se răcească. (Notă: timpul de prăjire poate varia foarte mult în funcție de cât de groase sunt ciupercile tale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scurgeți ciupercile și tocați-le rezervând apa.Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă ciupercile porcini, șalota, usturoiul, cimbru, sare și piper și se sotează timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se adaugă apa rezervată și se fierbe la mediu-mare până se reduce la jumătate, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Adăugați smântâna și parmigiano reggiano și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2-4 minute.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.Crăpați un ou într-un castron, rotiți apa din oală și turnați oul din vas în apă și repetați pentru un alt ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
7
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute și pescuiți-le.Împărțiți ciupercile între două farfurii, acoperiți cu spanacul, ouăle pocate și apoi turnați sosul de ciuperci.