Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci
Ciuperca Portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci este un fără gluten felul principal. Pentru $7.72 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 726 calorii, 31g de proteine, și 58G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, smântână, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 17414 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ciuperci Portobello într-un sos cremos de ciuperci, Ou pocat și șuncă afumată peste capacele de ciuperci Portobello, și Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile porcini uscate în apă fierbinte timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Ungeți ciupercile portobello cu uleiul, condimentați cu sare și piper, coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ 10-30 de minute, cu partea branhială în sus și lăsați-le deoparte să se răcească. (Notă: timpul de prăjire poate varia foarte mult în funcție de cât de groase sunt ciupercile tale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scurgeți ciupercile și tocați-le rezervând apa.Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se adaugă ciupercile porcini, șalota, usturoiul, cimbru, sare și piper și se sotează timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se adaugă apa rezervată și se fierbe la mediu-mare până se reduce la jumătate, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați smântâna și parmigiano reggiano și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2-4 minute.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.Crăpați un ou într-un castron, rotiți apa din oală și turnați oul din vas în apă și repetați pentru un alt ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute și pescuiți-le.Împărțiți ciupercile între două farfurii, acoperiți cu spanacul, ouăle pocate și apoi turnați sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe