Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci

Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci
Ciuperca Portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci este un fără gluten felul principal. Pentru $7.72 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 726 calorii, 31g de proteine, și 58G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, smântână, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 17414 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ciuperci Portobello într-un sos cremos de ciuperci, Ou pocat și șuncă afumată peste capacele de ciuperci Portobello, și Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile porcini uscate în apă fierbinte timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Ungeți ciupercile portobello cu uleiul, condimentați cu sare și piper, coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ 10-30 de minute, cu partea branhială în sus și lăsați-le deoparte să se răcească. (Notă: timpul de prăjire poate varia foarte mult în funcție de cât de groase sunt ciupercile tale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Scurgeți ciupercile și tocați-le rezervând apa.Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se adaugă ciupercile porcini, șalota, usturoiul, cimbru, sare și piper și se sotează timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Se adaugă apa rezervată și se fierbe la mediu-mare până se reduce la jumătate, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați smântâna și parmigiano reggiano și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2-4 minute.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.Crăpați un ou într-un castron, rotiți apa din oală și turnați oul din vas în apă și repetați pentru un alt ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute și pescuiți-le.Împărțiți ciupercile între două farfurii, acoperiți cu spanacul, ouăle pocate și apoi turnați sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista