Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci
Ciuperca Portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci este un fără gluten felul principal. Pentru $7.72 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 726 calorii, 31g de proteine, și 58G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, smântână, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 17414 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ciuperci Portobello într-un sos cremos de ciuperci, Ou pocat și șuncă afumată peste capacele de ciuperci Portobello, și Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile porcini uscate în apă fierbinte timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini Uscate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Ungeți ciupercile portobello cu uleiul, condimentați cu sare și piper, coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ 10-30 de minute, cu partea branhială în sus și lăsați-le deoparte să se răcească. (Notă: timpul de prăjire poate varia foarte mult în funcție de cât de groase sunt ciupercile tale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Scurgeți ciupercile și tocați-le rezervând apa.Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Se adaugă ciupercile porcini, șalota, usturoiul, cimbru, sare și piper și se sotează timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
5
Se adaugă apa rezervată și se fierbe la mediu-mare până se reduce la jumătate, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați smântâna și parmigiano reggiano și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2-4 minute.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.Crăpați un ou într-un castron, rotiți apa din oală și turnați oul din vas în apă și repetați pentru un alt ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Roșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute și pescuiți-le.Împărțiți ciupercile între două farfurii, acoperiți cu spanacul, ouăle pocate și apoi turnați sosul de ciuperci.