Ciupercile umplute ale lui Andie
Ciupercile umplute ale lui Andie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 259 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 58 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ardei gras, pesmet, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cupe de salată Waldorf actualizate din cartea de bucate a lui Andie Mitchell, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți margarina și amestecați tulpinile de ciuperci, ardeii grași verzi, usturoiul, pătrunjelul și busuiocul.
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, amestecul de tulpini de ciuperci, pesmetul uscat, pesmetul moale și brânza Cheddar.
Așezați capacele de ciuperci, cu susul în jos, pe o tigaie mare. Umpleți generos fiecare capac cu amestecul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 până la 20 de minute sau până când umplutura se rumeneste.