Ciupercile umplute ale lui Andie

Ciupercile umplute ale lui Andie
Ciupercile umplute ale lui Andie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 259 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 58 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ardei gras, pesmet, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cupe de salată Waldorf actualizate din cartea de bucate a lui Andie Mitchell, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
4
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți margarina și amestecați tulpinile de ciuperci, ardeii grași verzi, usturoiul, pătrunjelul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită măcinată, amestecul de tulpini de ciuperci, pesmetul uscat, pesmetul moale și brânza Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Așezați capacele de ciuperci, cu susul în jos, pe o tigaie mare. Umpleți generos fiecare capac cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 până la 20 de minute sau până când umplutura se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista