Ciupercile de vinete și Portobello se topesc

Ciupercile de vinete și Portobello se topesc
Ciupercile de vinete și Portobello se topește este un vegetarian felul principal. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 351 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză provolone, vinete, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna De Vinete Prăjite Și Ciuperci Portobello, Portobello, Broccoli Și Ardei Roșu Se Topește, și Portobello, Broccoli Și Ardei Roșu Se Topește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Scoateți tulpinile din ciuperci; aruncați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor folosind un cuțit ascuțit; aruncați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați ciupercile și vinetele pe o tigaie pentru pui; periați legumele cu 1 lingură de vinaigretă. Se fierbe 6 minute. Întoarceți legumele; periați cu 1 lingură de vinaigretă. Se fierbe încă 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Combinați ardeii grași și busuiocul. Lingură 1 lingură amestec de ardei peste fiecare felie de vinete. Acoperiți fiecare ciupercă cu 1 felie de brânză. Se fierbe timp de 1 minut sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Periați 2 linguri de vinaigretă uniform pe părțile tăiate ale rulourilor. Aranjați spanacul uniform pe jumătățile inferioare ale rulourilor. Acoperiți fiecare jumătate de rulou cu 1 ciupercă și 1 felie de vinete; acoperiți cu blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista