Ciuperci Umplute Ketchikan
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Ketchikan Ciuperci umplute un try. Această rețetă face 32 de porții cu 78 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, spanac, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați ciuperci umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cantitate mică de ulei de canola într-o tigaie sotată la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de cârnați și maro.
Scurgeți orice exces de grăsime și adăugați spanac. Gatiti impreuna pana cand aromele se integreaza si spanacul se inmoaie, 3-5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Condimentați capacele de ciuperci cu sare și piper și aruncați cu ulei de canola. Umpleți capacele de ciuperci cu amestec de cârnați/spanac și presărați parmezan. Se rumenesc la cuptor și se servește.