Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Ketchikan Ciuperci umplute un try. Această rețetă face 32 de porții cu 78 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, spanac, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați ciuperci umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cantitate mică de ulei de canola într-o tigaie sotată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carnea de cârnați și maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc Măcinați
3
Scurgeți orice exces de grăsime și adăugați spanac. Gatiti impreuna pana cand aromele se integreaza si spanacul se inmoaie, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Condimentați capacele de ciuperci cu sare și piper și aruncați cu ulei de canola. Umpleți capacele de ciuperci cu amestec de cârnați/spanac și presărați parmezan. Se rumenesc la cuptor și se servește.