Ciuperci Umplute Cu Bacon
Bacon ciuperci umplute ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție conține 241 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. 57 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de slănină, măsline, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Umplute Cu Bacon, Bacon și ciuperci ardei umpluți, și Ciuperci Umplute Cu Bacon Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Transferați feliile de slănină pe prosoape de hârtie, rezervând picături de slănină în tigaie. Zdrobiți slănina când este răcită.
Scoateți tulpinile din ciuperci și puneți tulpinile deoparte.
Așezați ciupercile, părțile goale în sus, pe o foaie de copt; periați interiorul cu unt topit.
Tăiați tulpinile de ciuperci; gătiți și amestecați tulpinile tocate, măslinele negre, ceapa verde și slănina sfărâmată în picăturile de slănină la foc mediu până când tulpinile de ciuperci își eliberează lichidul, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi, sare, piper negru și piper cayenne; se amestecă pentru a acoperi.
Înclinați ușor tigaia; mutați amestecul de legume-slănină într-o parte, permițând picăturilor de slănină să se adune în cealaltă parte.
Bateți făina în picături de slănină până când este netedă și asemănătoare pastei; amestecați încet laptele până când sosul este neted.
Se amestecă amestecul de legume-slănină în sos.
Adăugați brânză americană și parmezan; gătiți și amestecați până se topesc brânzeturile, aproximativ 5 minute. Lingura de umplere în capace de ciuperci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ciupercile sunt fragede și umplutura este ușor rumenită, aproximativ 20 de minute.
Scoateți ciupercile din foaia de copt și răciți-le pe platou timp de 2 minute înainte de servire.