Ciuperci Umplute
Ciupercile umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 274 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți condimente, sare și piper, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Scoateți tulpinile din toate ciupercile; puneți deoparte 20 de capace de ciuperci. Tăiați și combinați tulpinile de ciuperci și ciupercile întregi rămase.
Topiți untul la foc mediu.
Adăugați ciupercile tocate, sarea, piperul și usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 5 minute.
Se pune într-un castron; se amestecă 1/3 cană parmezan, cremă de brânză, scoici, pesmet, condimente italiene și 1 lingură. pătrunjel.
Umpleți capacele de ciuperci cu amestec de scoici.
Se Toarnă 3 Linguri. apă într-un vas de copt și așezați ciupercile într-un singur strat; se presară mozzarella și parmezanul rămas.
Coaceți până se înmoaie, 30 de minute.
Se presară cu pătrunjel rămas.