Ciuperci Umplute
Ciupercile umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 67 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ciuperci nasture, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ciuperci Umplute, Ciuperci Umplute, și Ciuperci Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.aburiți o foaie de copt cu margini cu spray de gătit. Așezați o grătar peste o a doua foaie de copt cu margini. Ștergeți ciupercile cu un prosop de bucătărie umed.
Scoateți tulpinile din ciuperci; rezervă.
Ungeți capacele de ciuperci cu 2 linguri. ulei și se presară cu sare și piper.
Așezați tulpina în jos pe foaia de copt și coaceți timp de 10minute, până când ciupercile se înmoaie și emană sucuri.
Scoateți din cuptor și transferați capacele de ciuperci, cu tulpina în jos, pe grătar.
Lasă să se răcească. Aruncați orice lichid acumulat.
Tăiați capetele și tocați mărunt suficient din tulpinile rezervate pentru a face 1 cană. Cald rămase 2 linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cârnați și gătiți, împărțindu-l în bucăți mici, până când nu mai este roz, aproximativ 4minute.
Se adaugă tulpinile de ciuperci tocate, ceapa, ardeiul gras roșu și usturoiul și se sotează timp de 5 minute, până când legumele s-au înmuiat.
Se ia de pe foc și se amestecă crema de brânză până se topește.
Adăugați pesmet, pătrunjel, condimente italiene și 1/2 cană parmezan. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați până la 1/4 cană bulion de pui dacă amestecul pare uscat.
Aburiți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit. Setați capacele de ciuperci în vas, cu tulpina în sus. Mound amestec de umplere pe ciuperci si se presara cu parmezan rămas.
Coaceți până când toppingul este auriu, 25 până la 30 de minute.
Lăsați să se răcească 10minute înainte de servire.