Ciuperci Sălbatice Sotate
Ciupercile sălbatice sotate sunt o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $ 5.7 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ciuperci sălbatice sotate cu spanac, Saut fasole verde cu ciuperci salbatice, și Scoici sotate cu ciuperci sălbatice și Frisee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați capacele fiecărei ciuperci cu un burete curat.
Scoateți și aruncați tulpinile. Feliați ciupercile mici gros și tăiați - le pe cele mari într-un zar mare.
Încălziți uleiul de măsline într - un cuptor sau cratiță olandeză mare (11 inci).
Adăugați șalotele și gătiți la foc mic timp de 5 minute sau până când șalotele sunt translucide.
Adăugați untul, ciupercile, sarea și piperul și gătiți la foc mediu timp de 8 minute, până când sunt fragede și încep să-și elibereze sucurile, amestecând des. Se amestecă usturoiul și se gătește încă 2 minute. Aruncați pătrunjelul, presărați sare și serviți cald.