Ciuperci sălbatice calde și roșii prăjite

Ciuperci sălbatice calde și roșii prăjite
Ciupercile sălbatice calde și roșiile prăjite necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 236 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Un amestec de vin, sare și piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Ciuperci sălbatice calde și roșii prăjite, Salată caldă de ciuperci, sparanghel prăjit și orez sălbatic cu Feta, și Quesadillas de ciuperci sălbatice cu Salsa caldă de fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați o tigaie mare pe blatul de gătit cu uleiul de măsline extravirgin și usturoiul feliat, întindeți usturoiul astfel încât să fie într-un strat uniform în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați tigaia la foc mediu și rumeniți încet usturoiul amestecând din când în când până devine auriu peste tot, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Odată ce aveți usturoiul, așezați roșiile pe o foaie de prăjituri și stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin și condimentați cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
Cookie-uriCookie-uri
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se introduce la cuptor și se prăjește timp de 8 până la 10 minute sau până când roșiile încep să izbucnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Odată ce usturoiul s-a rumenit, scoateți-l din tigaie și rezervați-l. Întoarceți căldura sub tigaie la mare, odată ce vedeți ondularea uleiului adăugați ciupercile și întindeți-le într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lasă-le să gătească aproximativ 4 minute fără să se miște.. Continuați și dați-le o agitare, adăugați crenguțele de cimbru și condimentați cu niște piper negru proaspăt măcinat, continuați să gătiți încă 5 minute amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
8
Adăugați vinul alb și gătiți până s-a evaporat aproape complet, adăugați puțină sare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
SareSare
9
Scoateți tulpinile de cimbru și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
10
Transferați ciupercile într-un platou de servire, adăugați roșiile prăjite și pătrunjelul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
11
Se presară cu chipsurile de usturoi și se servește fierbinte, cald, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista