Ciuperci sălbatice calde și roșii prăjite
Ciupercile sălbatice calde și roșiile prăjite necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 236 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 11 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Un amestec de vin, sare și piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Ciuperci sălbatice calde și roșii prăjite, Salată caldă de ciuperci, sparanghel prăjit și orez sălbatic cu Feta, și Quesadillas de ciuperci sălbatice cu Salsa caldă de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F
Așezați o tigaie mare pe blatul de gătit cu uleiul de măsline extravirgin și usturoiul feliat, întindeți usturoiul astfel încât să fie într-un strat uniform în ulei.
Așezați tigaia la foc mediu și rumeniți încet usturoiul amestecând din când în când până devine auriu peste tot, 4 până la 5 minute.
Odată ce aveți usturoiul, așezați roșiile pe o foaie de prăjituri și stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin și condimentați cu puțină sare și piper.
Se introduce la cuptor și se prăjește timp de 8 până la 10 minute sau până când roșiile încep să izbucnească.
Odată ce usturoiul s-a rumenit, scoateți-l din tigaie și rezervați-l. Întoarceți căldura sub tigaie la mare, odată ce vedeți ondularea uleiului adăugați ciupercile și întindeți-le într-un strat uniform.
Lasă-le să gătească aproximativ 4 minute fără să se miște.. Continuați și dați-le o agitare, adăugați crenguțele de cimbru și condimentați cu niște piper negru proaspăt măcinat, continuați să gătiți încă 5 minute amestecând din când în când.
Adăugați vinul alb și gătiți până s-a evaporat aproape complet, adăugați puțină sare și amestecați pentru a combina.
Scoateți tulpinile de cimbru și aruncați.
Transferați ciupercile într-un platou de servire, adăugați roșiile prăjite și pătrunjelul și amestecați pentru a combina.
Se presară cu chipsurile de usturoi și se servește fierbinte, cald, la temperatura camerei.