Ciuperci sufocate și Kale
Ciupercile sufocate și varza ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 183 calorii. 132 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 93%. Încercați Ciuperci sufocate și Kale, Cod sufocat în ciuperci, și Crock Pot Sufocat Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie medie cu ulei de măsline extravirgin și unt la foc mediu până la mediu-mare. Când grăsimea este fierbinte, adăugați usturoi și ciuperci și puneți un capac prea mic pentru tigaie în tigaie, apăsând și sufocând ciupercile. Gatiti 7 pana la 8 minute, amestecand o data, apoi ofiliti varza in tigaie, rotind-o cu clesti pentru a se combina cu ciupercile. Sufocați verdeața timp de 1 până la 2 minute, apoi deglazați tigaia cu Marsala și condimentați amestecul cu sare și piper, după gust.