Ciuperci Shiitake și pizza Gorgonzola
Rețeta de ciuperci Shiitake și pizza Gorgonzola ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 4,11 USD pe porție. O porție conține 261 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți gorgonzola, smântână, făină de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza cu ciuperci Kimchi, slănină și Shiitake, Bulion De Ciuperci Shiitake, și Supă De Ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza de 12 inci sau pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Strângeți marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ciuperci și ceapă; saut timp de 5 minute. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 3 minute sau până când ceapa este foarte fragedă. Se amestecă sarea și piperul.
Întindeți smântâna peste crusta de pizza, lăsând o margine de 1 inch. Se acoperă cu amestec de ciuperci; se presară cu brânză.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.