Ciuperci prăjite cu pesmet picant

Ciuperci prăjite cu pesmet picant
Ciupercile prăjite cu pesmet picant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 544 calorii, 13g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 243 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de unt, ulei de măsline, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccoli Prăjit La Cuptor Cu Pesmet Picant Și Rețetă De Parmezan, Ciuperci umplute cu spanac și brânză Cheddar cu pesmet, și Bucatini cu creveți picante, rucola și pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru ciupercile cu nasturi albi sau cremini, înjumătățiți pe lungime. Pentru ciupercile mai mari, cum ar fi portabella sau trâmbițele Regale, tăiați longitudinal în felii de 1/2 inch. Pentru ciupercile de stridii, rupeți în aglomerări mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
3
Așezați ciupercile într-o tigaie mică sau într-o tigaie cu margini și aruncați cu 2 linguri de ulei, usturoi, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se acoperă cu 1 lingură de unt, tăiată în bucăți și se prăjește la cuptor, amestecând ocazional, până devine auriu și fiert, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Între timp, topiți restul de 1 lingură de unt cu restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pesmet și gătiți, amestecând frecvent, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6
Adăugați fulgi de cimbru și ardei roșu și gătiți (poate fi ceva popping), amestecând frecvent, până când pesmetul este auriu și crocant, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Pentru a servi, transferați ciupercile prăjite fierbinți într-un platou și presărați cu firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1
* Amestecul de pesmet (fără pătrunjel) poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat la rece într-un recipient etanș. Pentru a reîncălzi, presărați firimituri pe ciuperci în ultimele minute de prăjire, apoi presărați pătrunjel.* Ciupercile pot fi tăiate și aruncate cu condimente cu 3 ore înainte și răcite în tigaie, acoperite cu folie de plastic. Se acoperă cu unt înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista