Ciuperci prăjite cu dovleac-Chipotle Polentan este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 7,41 USD pe porție. O porție conține 343 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână miere, piure de dovleac, sare de mare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chipotle prăjită dovleac, ciuperci și Kale Quesadillas cu Chipotle dovleac Creman și Kale Salsa, Mămăligă cremoasă cu ciuperci prăjite, și Boluri de mămăligă salvie cu varză de Bruxelles prăjită și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. aruncați ciupercile cu ulei de măsline extravirgin, usturoi, salvie, sare și piper și prăjiți 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Între timp, încălziți piureul de dovleac într-un vas mic la foc mediu cu puțin stoc de pui pentru a-l subția. Condimentează cu sare, piper și nucșoară. Aduceți stocul rămas la fiert într-o cratiță și bateți în chipotle în adobo, sosul său și mămăligă. Continuați să bateți mămăliga până se îndepărtează de părțile laterale ale oalei, apoi amestecați untul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Ardei Iute în Adobo
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Conserve De Dovleac
Mamaliga
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Combinați dovleacul și polenta și serviți în boluri puțin adânci. Se acoperă cu ciuperci prăjite și se ornează cu pepitas și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Semințe De Dovleac
Mamaliga
(aroma Originala)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor