Ciuperci-Prosciutto Pizza
Reteta de ciuperci-Prosciutto Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 309 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, prosciutto, crusta de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu ciuperci, praz și Prosciutto, Pizza Prosciutto, ciuperci și anghinare, și Ciuperci de primăvară , sparanghel + Pizza Prosciutto cu glazură balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci și eșalotă la tigaie; saut 7 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Adăugați usturoi și cimbru; saut 1 minut. Se amestecă oțetul; se ia de pe foc.
Așezați crusta pe raftul inferior al cuptorului.
Coaceți la 450 timp de 4 minute.
Așezați crusta pe o foaie de copt.
Întindeți amestecul de ciuperci uniform peste crustă; presărați uniform cu prosciutto și brânză fontina.
Coaceți la 450 timp de 6 minute sau până când brânza se topește.
Sfaturi: pentru o crustă crocantă, coaceți crusta de pizza pe cel mai mic raft timp de câteva minute înainte de a adăuga toppingurile. Ciupercile cu nasturi pre-tăiate pot înlocui creminele.