Dacă aveți aproximativ 1 oră și 37 de minute pentru a petrece în bucătărie, ciupercile Portobello umplute cu legume ar putea fi o mare fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 262 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de inimi de anghinare, praf de usturoi, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 355 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular minunat de 95%. Încearcă Ciuperci Portobello umplute cu cereale și legume, Ciuperci Portobello Umplute Cu Legume La Grătar, și Ciuperci Portobello Umplute Cu Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă oțetul balsamic, praful de usturoi și praful de ceapă împreună într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați ciupercile într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Se toarnă amestecul de oțet balsamic, se sigilează punga și se întoarce ușor pentru a acoperi ciupercile uniform cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Se pune la frigider timp de 1 oră.
5
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie și încălziți la foc mediu-mare. Se amestecă vinetele și spanacul; gatiti si amestecati pana cand vinetele se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor vasul de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți ciupercile din marinată, scuturați orice exces și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
8
Așezați ciupercile în vasul pregătit, cu partea de sus în jos. Puneți uniform amestecul de vinete și spanac peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Se presară cu brânză mozzarella. Împărțiți roșiile și inimile de anghinare uniform între ciuperci. Acoperiți fiecare ciupercă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chips-uri Taco Tricolore
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace până se topește brânza, aproximativ 12 minute.