Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portobello umplute. Pentru $ 5.32 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 792 calorii, 33g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Un amestec de carne de vită măcinată, șalotă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello Umplute, Ciuperci Portobello Umplute, și Ciuperci Portobello Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoiul și șalotele în tigaie și sotati până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
4
Adăugați stocul și fierbeți până când lichidul este redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Adăugați ciupercile tocate și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați 1 lingură de sare, 1/2 linguriță de piper, cayenne, varză și saramură. Gatiti pana cand tot lichidul este absorbit. Se amestecă toată crema de brânză, cu excepția a 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
8
Stropiți capacele de ciuperci cu ulei de măsline și umpleți cu amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Într-un castron mic, combinați pesmetul, crema de brânză rămasă și puțină sare și piper. Împărțiți toppingul de pesmet peste ciupercile umplute și fierbeți până la bule, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă