Ciuperci Portobello Marinate

Ciuperci Portobello Marinate
Marinate ciuperci Portobello ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 54 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oregano, Ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chard elvețian acoperit cu ciuperci Portobello marinate, Marinat Portobello Panini, și Balsamic Marinat Portobello Burgers.

Instrucțiuni

1
Ungeți ciupercile cu atenție cu un prosop de hârtie pentru a scăpa de excesul de murdărie. Folosind o lingură, răzuiți cu grijă branhiile din partea inferioară a capacului portobello.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Feliați ciuperca în jumătate de-a lungul perimetrului (ca și cum o fluturați), astfel încât să aveți 2 runde subțiri și așezați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-o tigaie se adaugă uleiul și se pune la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați usturoiul și șalotul și gătiți timp de cel mult 2 minute. Opriți focul și adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, oregano, cimbru, miere, sare și piper și bateți puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
MiereMiere
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Turnați amestecul peste ciuperci și cu mâinile aruncați ușor pentru a acoperi, asigurându-vă că există o acoperire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Lăsați ciupercile să stea la temperatura camerei cel puțin 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista