Ciuperci Portobello la grătar cu Hummus și brânză Feta

Rețeta ciuperci Portobello la grătar cu Hummus și brânză Feta este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Acest curs principal are 605 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,45 USD pe porție. Un amestec de pâine crustă, brânză feta, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ciuperci Portobello umplute cu brânză Feta, Ciuperci Portobello La Grătar, și Ciuperci Magice Portobello La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpina din toate ciupercile portobello.
Condimentează ambele părți ale ciupercilor. Începeți prin a stropi ulei de măsline (nu prea mult, doar o ușoară ploaie), puțină sare și piper negru proaspăt.
Gatiti ciupercile la foc fierbinte timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Între timp: împărțiți bucățile de pâine și scoateți o parte din Centrul moale pentru a face o gaură pentru burgerul de ciuperci.
Așezați pâinea cu fața în jos pe grătar pentru a prăji.
Așezați burgerul de ciuperci în pâine și acoperiți cu o lingură de hummus și o bucată de brânză feta chiar în mijloc și acoperiți cu o bucată de pâine.