Ciuperci portobello cu ierburi cu Mascarpone

Ciuperci portobello cu ierburi cu Mascarpone
Ciupercile portobello cu ierburi cu Mascarpone ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 86 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de garnitură: crenguță de busuioc, bulion de pui, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 32%. Încercați Risotto Portobello cu Mascarpone, Mascarpone de arpagic cu chipsuri de pita cu ierburi, și Carne Lite: sandvișuri Portobello și Ricotta cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți ciupercile cu spray de gătit pentru legume; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
CiuperciCiuperci
2
Amestecați sucul de lămâie și usturoiul într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu 1-2 minute. Se amestecă bulionul și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Periați ciupercile cu amestec de plante, aplicând generos pe partea inferioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Împărțiți mascarpone în 8 porții și rotiți-le în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
RolaRola
6
Ciuperci la grătar, cu partea superioară în sus, acoperite cu capac la grătar, la foc mare (400 până la 50
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
5 până la 7 minute. Întoarceți ciupercile și acoperiți fiecare cu o bilă de brânză. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
8
Garnisiți cu crenguță de busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista