Ciuperci portobello cu ierburi cu Mascarpone

Ciupercile portobello cu ierburi cu Mascarpone ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 86 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de garnitură: crenguță de busuioc, bulion de pui, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 32%. Încercați Risotto Portobello cu Mascarpone, Mascarpone de arpagic cu chipsuri de pita cu ierburi, și Carne Lite: sandvișuri Portobello și Ricotta cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ciupercile cu spray de gătit pentru legume; pus deoparte.
Amestecați sucul de lămâie și usturoiul într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu 1-2 minute. Se amestecă bulionul și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere.
Periați ciupercile cu amestec de plante, aplicând generos pe partea inferioară.
Împărțiți mascarpone în 8 porții și rotiți-le în bile.
Ciuperci la grătar, cu partea superioară în sus, acoperite cu capac la grătar, la foc mare (400 până la 50
5 până la 7 minute. Întoarceți ciupercile și acoperiți fiecare cu o bilă de brânză. Grătar, acoperit cu capac de grătar, 5 minute.
Garnisiți cu crenguță de busuioc, dacă doriți.