Ciuperci Portobello, ardei proaspeți și Pizza cu brânză de capră

Rețeta de ciuperci Portobello, ardei proaspeți și Pizza cu brânză de capră ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 8 porții cu 195 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 164 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de aluat de crustă de pizza, ardei gras, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portobello, ardei proaspeți și Pizza cu brânză de capră, Sandwich cu brânză Philly cu ciuperci Portobello cu ardei spiralizați și ceapă, și Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt sau o tigaie rotundă pentru pizza.
Întindeți aluatul de pizza uniform pe tigaia pregătită.
Stropiți cu ulei de măsline.
Presară usturoiul peste crustă. Aranjați deasupra ardei grași roșii și galbeni, ciuperci și inimi de anghinare, apoi punctați cu bucăți de brânză de capră.
Stropiți oțet balsamic deasupra.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile se rumenesc.