Ciuperci Portobello, ardei proaspeți și Pizza cu brânză de capră

Ciuperci Portobello, ardei proaspeți și Pizza cu brânză de capră
Rețeta de ciuperci Portobello, ardei proaspeți și Pizza cu brânză de capră ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 8 porții cu 195 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 164 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de aluat de crustă de pizza, ardei gras, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portobello, ardei proaspeți și Pizza cu brânză de capră, Sandwich cu brânză Philly cu ciuperci Portobello cu ardei spiralizați și ceapă, și Ceapă caramelizată și supă de ciuperci Portobello cu crutoane de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt sau o tigaie rotundă pentru pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul de pizza uniform pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Presară usturoiul peste crustă. Aranjați deasupra ardei grași roșii și galbeni, ciuperci și inimi de anghinare, apoi punctați cu bucăți de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Stropiți oțet balsamic deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
6
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista