Ciuperci Portobello

Ciuperci Portobello
Ciuperca Portobello ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 333 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci portobello, parmezan, amestec de condimente pentru friptură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ciupercă portobello prăjită cu ou fiert într - un sos cremos de ciuperci, Salată De Ciuperci Portobello, și Ciuperci Portobello Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu până la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
2
Răzuiți branhiile de pe partea inferioară a capacelor de ciuperci portobello cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capace De Ciuperci PortobelloCapace De Ciuperci Portobello
3
Periați ușor capacele cu o cârpă umedă pentru a le curăța.
4
Stropiți capacele cu ulei pentru a le împiedica să se lipească de tigaia pentru grătar și condimentați capacele cu condimente de friptură sau sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
5
Grătați ciupercile 3 sau 4 minute pe fiecare parte sub un cort de folie de staniu, până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Se ia de pe foc și se răcește 5 minute.
7
Feliați capacele la grătar în benzi de 1/2 inch. Întoarceți fâșiile în ou, apoi înveliți în amestec de pătrunjel, pesmet și brânză. Gatiti "cartofii prajiti" la foc mediu Mare in suficient ulei de masline extra-virgin pentru a acoperi o tigaie antiaderenta intr-un strat subtire, aproximativ 1/4 cana. "Cartofii prăjiți" se vor rumeni în 2 sau 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista