Somon rapid și praz într-o oală

Somon rapid și praz într-o oală
Speedy somon și praz One-pot necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 491 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 69 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Această rețetă de la BBC Good Food necesită suc de lămâie, somon, muștar integral și miere limpede. Funcționează bine ca un fel principal scump. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caserola De Somon Rapidă, Chiftele Rapide De Somon, și Quiche De Somon Și Praz.

Instrucțiuni

1
Puneți prazul într-un vas mare cu microunde și presărați peste 2 linguri de apă. Acoperiți vasul cu folie alimentară și străpungeți de câteva ori cu o furculiță. Gatiti pe 850W timp de 3 minute, apoi lasati sa stea timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1
Bateți uleiul de măsline, muștarul, mierea și sucul de lămâie împreună și condimentați cu puțină sare și piper. Împrăștiați roșiile deasupra prazului și lingurați peste jumătate din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Așezați fileurile de somon unul lângă altul deasupra legumelor și puneți sosul rămas peste ele. Înlocuiți folia alimentară și continuați să gătiți pe 850W timp de 9 minute. Lăsați să stea câteva minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista