Ciuperci portabella umplute cu curcan și Chorizo
Turcia și Chorizo ciuperci portabella umplute este un fără gluten, primar și דל פחמימות, garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 535 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciuperci portabella, usturoi, brânză oaxaca și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portabella Umplute Cu Curcan, Ciuperci Portabella Umplute, și Ciuperci Portabella Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.tapetați foaia de prăjituri cu părțile laterale sau tava de copt foarte superficială cu folie.
În tigaie de 10 sau 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti 2 minute, amestecand frecvent, pana devine translucid.
Adăugați curcan;gatiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana nu mai roz.
Scurgeți orice exces de grăsime.
Zdrobiți cârnații în curcan gătit. Acoperiți tigaia; gătiți 5 până la 10 minute sau până când cârnații nu mai sunt roz. Folosind masher de cartofi, mash cârnați și curcan împreună.
Adăugați ardeiul gras și usturoiul; gatiti 10 minute mai mult sau pana cand ardeii grasi se inmoaie.
Curățați ciupercile ștergând ușor părțile exterioare ale capacelor cu un prosop de hârtie umed sau îndepărtând orice murdărie cu o perie moale. Scoateți tulpinile împingându-le dintr-o parte în alta până când se desprind. Cu linguriță, răzuiți branhiile până când partea inferioară a capacelor este în mare parte curată.
Așezați ciupercile pe foaia de prăjituri.
Periați ușor ambele părți ale capacelor de ciuperci cu restul de 3 linguri de ulei; așezați partea de sus în jos pe foaia de prăjituri. Umpleți fiecare capac de ciuperci cu aproximativ 1/2 cană de amestec de curcan.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când umplutura este rumenită și ciupercile sunt bine fierte.
Garnisiți cu coriandru înainte de servire.