Ciuperci Portabella umplute cu Crab
Ciupercile portabella umplute cu Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 232 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți crab, ceapă verde, worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Ciuperci Portabella acoperite cu Crab Imperial a la John Shields, Crab Rangoon (Crab & crema de branza umplut Wontons), și Ciuperci Portabella cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți ciupercile și uscați-le.
Scoateți și tăiați tulpinile.
Se amestecă tulpinile tocate cu crab, brânză, ceapă și Worcestershire.
Așezați ciupercile, cu cupa în sus, într - o tigaie cu unt de 9 pe 13 inci. Se amestecă amestecul de crab în mod egal pe ciuperci, apoi se apasă ușor pentru a se încadra în capace.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când brânza se topește și se rumeneste ușor, 20 până la 25 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.