Ciuperci-Patty Elvețian Se Topește
Ciuperci-Swiss Patty se topește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 409 calorii, 73G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pâinea de secară, ciupercile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ciuperci și Patty elvețian se topește: sandwich-uri la grătar pentru doi, Bacon Swiss Patty Se Topește, și Ciuperci și Provolone Patty se topește.
Instrucțiuni
Gătiți burgeri într-o tigaie antiaderentă conform instrucțiunilor pachetului. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Adăugați ciupercile, ceapa și piperul în tigaie și gătiți la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Împărțiți amestecul de ciuperci uniform pe 4 felii de pâine; acoperiți fiecare cu 1 burger și un sfert de brânză. Acoperiți cu feliile de pâine rămase. Înveliți 1 parte a fiecărui sandwich cu spray de gătit. Gatiti, cu partea acoperita in jos, in loturi, in tigaie la foc mediu 3 minute sau pana devin aurii. Coat partea de sus a sandwich-uri; rândul său, și se fierbe 3 minute suplimentare sau până la aur. Repetați procedura cu sandvișurile rămase.