Ciuperci marinate cu brânză albastră

Ciuperci marinate cu brânză albastră
Ciuperci marinate cu brânză albastră este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 49 calorii. Un amestec de suc de lămâie, sare de condimente, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 127 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Ceapă De Brânză Albastră Marinată, Ciuperci marinate și brânză, și Ciuperci Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați brânza albastră, uleiul vegetal, sucul de lămâie, oțetul de vin alb, usturoiul, sarea de condimente, zahărul alb, muștarul uscat și sosul fierbinte. Se amestecă ciupercile. Acoperiți și refrigerați cu 4 până la 6 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Sare CondimentatăSare Condimentată
Ulei VegetalUlei Vegetal
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Sos FierbinteSos Fierbinte
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista