Ciuperci La Grătar În Stil Japonez
Ciupercile la grătar în stil japonez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $ 2.44 pe portie. O porție conține 182 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, usturoi, capace de ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pește La Grătar În Stil Japonez, GRĂTAR JAPONEZ STIL FERMĂ TERIYAKI BOWL, și Ciuperci Japoneze Marinate.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Spălați ciupercile; aranjați pe o foaie de copt cu partea superioară a ciupercii orientată în jos.
Bateți împreună sosul de soia, uleiul de susan, ghimbirul și usturoiul într-un bol mic; ungeți amestecul uniform peste ciuperci.
Prăjiți ciupercile sub broiler până la moale, aproximativ 10 minute.