Ciuperci La Grătar În Stil Japonez

Ciuperci La Grătar În Stil Japonez
Ciupercile la grătar în stil japonez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $ 2.44 pe portie. O porție conține 182 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, usturoi, capace de ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pește La Grătar În Stil Japonez, GRĂTAR JAPONEZ STIL FERMĂ TERIYAKI BOWL, și Ciuperci Japoneze Marinate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Spălați ciupercile; aranjați pe o foaie de copt cu partea superioară a ciupercii orientată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Bateți împreună sosul de soia, uleiul de susan, ghimbirul și usturoiul într-un bol mic; ungeți amestecul uniform peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Prăjiți ciupercile sub broiler până la moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista