Ciuperci Esență Giblet Sos

Ciuperci Esență Giblet Sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de ciuperci Essence Giblet. O porție conține 2094 calorii, 267g de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, bulion de pui degresat cu grăsime, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Încercați Esența-de-Ziua Recunostintei sos, Tata ' s măruntaie sos, și Sos Giblet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile, ceapa, sherry și 1 cană de bulion într - o tigaie antiaderentă de 4 până la 5 litri la foc mare. Aduceți la fierbere și amestecați des până când lichidul este evaporat și ciupercile sunt foarte bine rumenite, 20 până la 25 de minute; adăugați 1 până la 2 linguri de apă, dacă este necesar, pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Clătiți gâtul de curcan, inima, pipota și ficatul; înfășurați ficatul și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
FicatFicat
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
3
Adăugați gât, inimă, pipotă și 4 căni de bulion la tigaie. Acoperiți, aduceți la fierbere la foc mare și fierbeți până când gizzardul este fraged când este străpuns, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ficat (sau salvați pentru alte utilizări) și gătiți până când este ușor roz în centru (tăiat pentru a testa), 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
5
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare într-un bol. Aruncați legumele. Trageți carnea de pe gât; aruncați oasele. Tăiați mărunt carnea și măruntaiele. Dacă faceți înainte, acoperiți vasul și amestecul de carne și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Măsurați amestecul de bulion și, dacă este necesar, adăugați apă pentru a face 4 căni. Întoarceți amestecul de bulion în tigaia de 4 până la 5 litri și adăugați amestecul de carne și picăturile de curcan; aduceți la fierbere la foc mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă. Se amestecă suficient amestec de amidon de porumb pentru a îngroșa sosul care fierbe după dorință. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista