Ciuperci Esență Giblet Sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de ciuperci Essence Giblet. O porție conține 2094 calorii, 267g de proteine, și 97G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, bulion de pui degresat cu grăsime, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este minunat. Încercați Esența-de-Ziua Recunostintei sos, Tata ' s măruntaie sos, și Sos Giblet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile, ceapa, sherry și 1 cană de bulion într - o tigaie antiaderentă de 4 până la 5 litri la foc mare. Aduceți la fierbere și amestecați des până când lichidul este evaporat și ciupercile sunt foarte bine rumenite, 20 până la 25 de minute; adăugați 1 până la 2 linguri de apă, dacă este necesar, pentru a preveni arderea.
Clătiți gâtul de curcan, inima, pipota și ficatul; înfășurați ficatul și răciți.
Adăugați gât, inimă, pipotă și 4 căni de bulion la tigaie. Acoperiți, aduceți la fierbere la foc mare și fierbeți până când gizzardul este fraged când este străpuns, aproximativ 1 1/2 ore.
Adăugați ficat (sau salvați pentru alte utilizări) și gătiți până când este ușor roz în centru (tăiat pentru a testa), 5 până la 8 minute.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare într-un bol. Aruncați legumele. Trageți carnea de pe gât; aruncați oasele. Tăiați mărunt carnea și măruntaiele. Dacă faceți înainte, acoperiți vasul și amestecul de carne și răciți până la 1 zi.
Măsurați amestecul de bulion și, dacă este necesar, adăugați apă pentru a face 4 căni. Întoarceți amestecul de bulion în tigaia de 4 până la 5 litri și adăugați amestecul de carne și picăturile de curcan; aduceți la fierbere la foc mare. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă. Se amestecă suficient amestec de amidon de porumb pentru a îngroșa sosul care fierbe după dorință. Condimentează după gust cu sare și piper.