Ciuperci din cereale integrale și orez brun Kimchi

Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare coreeană. Încercați să faceți ciuperci din cereale integrale și orez brun Kimchi acasă. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 236 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ciuperci shiitake, ulei de susan, sos de soia și kimchi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Orez Brun Prăjit Kimchi, Kimchi Orez Brun Bliss Bowls, și Boluri de tăiței de orez brun cu Tofu, carne de porc și Kimchi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Amestecați kimchi-ul, sosul de soia, uleiul de susan și zahărul într-un castron mic sau o cană de măsurare până când zahărul este dizolvat; pus deoparte.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ciupercile și 1/8 linguriță de sare și gătiți, amestecând, până când ciupercile eliberează apă, aproximativ 2 minute. Coborâți focul la mediu-mic și continuați să amestecați până când ciupercile sunt ușor rumenite și moi, aproximativ 5 minute.
Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, 1 minut.
Adăugați bulionul de pui, răzuind orice bucăți rumenite în tigaie și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 1 minut. Se amestecă orezul, se reduce focul la minim, se acoperă și se gătește până când lichidul este absorbit și orezul este încălzit, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de kimchi și se gătește până când totul se încălzește, aproximativ 2 minute.
Transferați într-un vas de servit și acoperiți cu scallions.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Kimchi. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese]()
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece solurile de ardezie roșie din podgorii fac un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut, decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere roșii delicioase, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă coaptă din Virginia, un curry picant de miel sau doar un șnițel tradițional Jaeger.