Ciuperci De Cimbru Cu Unt Saut

Ciuperci De Cimbru Cu Unt Saut
Saut ciuperci cu unt-cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 100 de calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sare, ciuperci pre cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi frecate cu cimbru cu Ciuperci sotate, Ciuperci sotate cu vin Marsala și cimbru, și Sparanghel și ciuperci în unt de lămâie-cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei și șalotă; gatiti 1 minut sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați sare și ciuperci în tigaie; gatiti 13 minute sau pana cand ciupercile se rumenesc si lichidul se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați vin în tigaie; gătiți timp de 2 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă cimbru și se gătește 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista