Ciuperci De Cimbru Cu Unt Saut
Saut ciuperci cu unt-cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 100 de calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, sare, ciuperci pre cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi frecate cu cimbru cu Ciuperci sotate, Ciuperci sotate cu vin Marsala și cimbru, și Sparanghel și ciuperci în unt de lămâie-cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei și șalotă; gatiti 1 minut sau pana se inmoaie.
Adăugați sare și ciuperci în tigaie; gatiti 13 minute sau pana cand ciupercile se rumenesc si lichidul se evapora.
Adăugați vin în tigaie; gătiți timp de 2 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă cimbru și se gătește 30 de secunde.