Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ciupercile de bezea. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă fără gluten servește 66 și costă 15 cenți pe porție. Un amestec de lichior de portocale, zahăr, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 29 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciuperci De Bezea, Ciuperci De Bezea, și Tort de fructe înghețat cu ciuperci de bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță grea combinați zahărul și apa. Aduceți lichidul la fierbere la foc mic, învârtind siropul și spălând orice cristale de zahăr agățate de părțile laterale ale tigaiei cu o perie înmuiată în apă rece. Fierbeți siropul până ajunge la stadiul de softball sau până când un termometru cu bomboane înregistrează 240 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
Tigaie
3
În timp ce siropul se gătește, în vasul unui mixer electric, bateți albușurile de ou până când sunt spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați cremă de tartru și un vârf de sare și bateți albusurile timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Sare
5
Presărați zahăr și bateți albușurile până când țin vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
6
Adăugați siropul într-un flux, bătând și bateți bezea timp de 10 minute sau până când este rece. Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/3 inci cu bezea și scoateți 66 de Movile, fiecare cu diametrul de aproximativ 1 inch, pe o foaie mare de copt căptușită cu hârtie pergament pentru a face capace de ciuperci. Țineți punga de patiserie drept în sus și scoateți 66 de conuri pe foaia de copt pentru a face tulpini de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Movile Bar
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Sac De Patiserie
7
Coaceți bezelele într-un cuptor foarte lent preîncălzit (200 grade F) timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți foaia de copt din cuptor și împingeți partea inferioară a capacelor de ciuperci. Întoarceți bezelele la cuptor și coaceți-le încă 30 de minute. După cele 30 de minute, opriți focul și lăsați bezelele să stea la cuptor încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
9
Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mic de stea cu o cremă ganache și introduceți crema în partea inferioară a capacelor pentru a simula branhii. Împingeți o tulpină în fiecare capac, așezați ciupercile în poziție verticală pe tulpinile lor într-un vas superficial și puneți-le deoparte până când crema ganache este fermă. Păstrați ciupercile acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
10
În partea superioară a unui cazan dublu așezat peste apă fierbinte, topiți ciocolata cu smântâna grea și lichiorul cu aromă de portocale, amestecând până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Ciocolata
Lichior
Portocaliu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
11
Transferați amestecul într-un bol metalic și dați-l la frigider, lăsați-l să se răcească amestecând ocazional aproximativ 30 de minute. Când este gata de utilizare, bateți ciocolata doar până când ține vârfuri moi.