Ciuperci Crostini
Ciuperci Crostini ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 94 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați 2 lingurițe de cimbru, pâine, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Vă Rugăm Să Pot Avea Unele Crostini Ciuperci, Crostini De Ciuperci Sălbatice, și Crostini De Ciuperci Cheesy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați ciuperci și sare; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute. Creșteți căldura la mediu-mare; adăugați cimbru tocat, făină și piper și gătiți timp de 1 minut, amestecând ocazional.
Frecați părțile tăiate de usturoi peste felii de pâine. Lingurați 2 linguri amestec de ciuperci pe fiecare felie de pâine.
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.