Ciuperci Crimini umplute cu Gruyere
Ciuperci Crimini umplute cu Gruyere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 77 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotul, ciupercile crimini, pătrunjelul cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci umplute cu migdale cu Gruyere, Pilaf de orez cu ciuperci Crimini, și Tendrils de mazăre cu ciuperci Crimini și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați ciuperci și gătiți timp de aproximativ 3 minute.
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, șalotul, usturoiul, pătrunjelul și arpagicul. Acoperiți și lăsați legumele să transpire câteva minute pentru a elibera aromele.
Se ia de pe foc și se amestecă pesmetul și sucul de lămâie.
Preîncălziți broilerul cuptorului. Scoateți capacele de ciuperci și umpleți cu amestecul de pesmet.
Așezați pe o foaie de copt. Se acoperă cu brânză mărunțită.
Se fierbe timp de 3 până la 5 minute, până se topește brânza.